Coaching 1:1

Pentru antreprenori, freelanceri, bloggeri
Programează o ședințăCumpără pachet ședințe

Cum se desfășoară o ședință de Coaching?

Interactivitate

Înainte de ședință, îți trimit un chestionar de aliniere și claritate care mă ajută să aflu care sunt blocajele tale personale care te țin pe loc și nu îți dau voie să-ți atingi potențialul, care a fost drumul tău profesional și care sunt pasiunile și abilitățile tale.

Ți le oglindesc în sesiunea 1 la 1 și îți aduc claritate punându-ți multe întrebări ca împreună să ajungem la soluțiile cele mai bune pentru tine.

Lucrez integrat, fără să scot din context misiunea ta. Nu grăbesc lucrurile, respect ritmul, dar cer seriozitate și implicare, iar dacă pornim la un drum, nu ne oprim până nu reușim.

 

Cum te ajut

U

Research

Implementare

Viziune

Comunicare

Strategie

Promovare

Planificare

Audit

Ce vei învăța

Abordez coaching-ul ca tehnică, sunt acreditată în Coaching Businesses de Mindvalley și la mine vin oameni ca tine, pasionați de storytelling, de comunități și care au o idee smart pe care nu știu cum să o transforme într-un plan de business profitabil.

Te învăț cum să faci ca toată lumea să audă de tine, cum să devii un trendsetter pe nișa ta, să rămâi aliniat valorilor și misiunii tale, cum să nu te pierzi pe drum, cum să spui DA doar la ce este esențial și să ai un business profitabil.

Experiența ta după o ședință de Coaching

Uneori, oamenii vin sceptici și se dezarmează în fața zecilor de întrebări din chestionarul de aliniere, dar cu deschidere și încredere, reușim să identificăm blocaje și să le găsim sensul și calea către rezolvare.

Când paharul emoțiilor este golit, atunci bloggerii, freelancerii și antreprenorii pot să audă și să vadă planuri, viziuni, strategii, metode de implementare. Abia atunci înțeleg că a meritat efortul să stea cu ei însiși în disconfort și să aibă curaj să se lase ghidați. Abia atunci își dau seama că da, ceea ce se întâmplă în sesiunile de coaching este confidențial și este pentru creșterea lor, nu ca să îmi satisfac eu vreo curiozitate despre viețile lor.

Îmi place să lucrez cu oamenii și mă trezesc cu entuziasm când am sesiuni de coaching pentru că știu că la sfârșit recompensa mea este creșterea clienților mei, trezirea lor, claritatea pe care o obțin.

  • Vei ști ce te blochează în atingerea potețialului tău
  • Vei avea claritate despre ce poți să faci pe plan profesional cu ce ai acum și aici
  • Vei putea să schițezi un plan de business pe termen lung cu obiective și plan de implementare

Dialogul cu Ana a fost foarte deschis, cald, dar direct în același timp. Ea mi-a arătat ce opțiuni am și m-a ajutat să fac cele mai bune alegeri pentru mine.

Mi-a oferit siguranța că pot să fac cu totul altceva decât am făcut în ultimii 20 de ani, mi-a dat încredere în mine și mi-a confirmat că pot să fac ceea ce îmi doresc.

Aș recomanda produsul celor aflați la o răscruce de drumuri, celor nehotărâți cu privire la drumul pe care să o ia în carieră.

Teodora Căpățână

Content Writer

Ana este mai mult decat un coach, este, probabil, mixul perfect dintre un terapeut de gânduri și de suflet.

Chiar dacă sesiunea începe pentru o nevoie de business, discuțiile ajung
atât de profunde încât e posibil chiar să te întorci în copilărie.

Felul în care te înțelege fără să te critice, în care te ghidează fără să te sufoce, aduce pace și bucuria că poți merge spre vindecare.

Indiferent de natura problemei.

Abia aștept să repet experiența.

Ioana Predoiu

Fondator , Predoiu PR Agency

Lucrul cu Ana este intens și profund. Doar o singură sesiune îți poate aduce energie și claritate cât pentru lungi intregi. Am simțit-o pe Ana aproape, conținătoare, acordată la ritmul meu și prezenta 100% alături de mine în procesul meu.

Ghidajul ei m-a ajutat să-mi definesc mai clar viziunea, să capăt încredere și curaj să acționez de la nivelul la care sunt în prezent, fără să mai amân până la momentul „perfect” sau un grad de pregătire „mai înalt”.

Recomand sesiunile 1 la 1 cu Ana celor care vor să fie în serviciul oamenilor, comunităților, celor care vor să contribuie, bloggerilor, antreprenorilor și coach-ilor

Denisa Mănica

Blogger, denisamanica.ro

Coaching-ul cu Ana a fost revelator, răscolitor, determinant. Am avut nevoie de câteva zile să integrez discuția în integralitatea sa. M-a cutremurat, pe alocuri. M-a ajutat să înțeleg care este sursa blocajelor mele și să mă concentrez pe acceptare, asumare și, în final, organizare.
Le recomand coaching-ul cu Ana, oamenilor cu potențial, dar care se pierd în detalii și ratează esența. Oamenilor dezorganizați, care pierd timp gândindu-se că se puteau organiza mai bine. Celor din domenii creative, mai ales. Sesiunea a fost răscolitoare. Pe alocuri dureroasă. Foarte bine organizată, pornind de la răspunsurile mele.

Mirela Pătru

Fondator , Lushi Lush

Scrie-mi un Email

error: Content is protected !!