Povestea mea
și Portofoliu

Am studiat Jurnalism, Comunicare Managerială și Proiecte Internaționale și am lucrat 12 ani în presa mondenă, de sănătate și wellbeing.

Apoi, în 2012, am început să scriu pe blogul Mămica Urbană când eram în concediul de creștere a Mărucăi, prima mea fetiță. Încet, încet am construit prima comunitate de blogeri părinți din România, pentru care am făcut, împreună cu echipa mea, timp de doi ani școala de blogging Digital Parents Talks. Am vrut să dau voce bloggerilor părinți pentru viitorul copiilor noștri, mi-am dorit să fim o nișă puternică și conștientă că putem să schimbăm mentalități și legi în România.

Cred sincer că un om informat este un om mai greu de manipulat și că avem putere împreună.

În aproape 10 ani, am adunat 550 de bloggeri și mi-am asumat rolul să unesc această comunitate, căreia i-am oferit experiența, cunoștințele și relațiile mele ca să generăm împreună schimbări. Mai ales în educație.

Am făcut proiecte de autocunoaștere, sănătate și feminitate, campanii de brand pentru companiile care au ca target final familia, dar cele mai emoționate momente au fost în campaniile umanitare când eu și comunitatea mea am reușit să trimitem copii bolnavi la tratament în alte țări, să dotăm maternități cu aparatură pentru prematuri ori să le oferim căldură și confort familiilor care n-aveau un acoperiș deasupra capului.

Antreprenor, community builder, blogger, business coach pentru startup-uri

Am devenit antreprenor și am fondat agenția de PR și comunicare Parenting PR când eram însărcinată a doua oară, cu Julie. M-am acreditat ca Business Coach, Strateg de Comunicare și Coach de Dezvoltare Personală, am construit comunități online, offline, geografice sau nișate pentru clienții din agenție, am scris o carte pentru copii cu alte mame blogerițe, am urcat pe scenă ca să împărtășesc drumul meu și am început să fac coaching personalizat pentru oameni pasionați de storytelling, de comunități sau care au o idee smart pe care nu știu cum să o transforme într-un business profitabil.

Un an și jumătate am fost realizator tv la emisiunea Antreprenoriat&Parenting de la Bizi Live, unde am abordat teme din domeniul educației și sistemului de învățământ românesc.

O parte din Portofoliu

Image
Un interviu despre limitările emoționale în business
Image
Despre munca și devotamentul din spatele blogului Mămica Urbană
Image
Marketing in comunitati digitale
Image
Blogging-ul în pandemie
Image
Drumul către creator de cursuri
Image
Femeia multitasking
Image
Brandul personal și influencerii