servicii

Ajut antreprenorii, freelancerii și companiile să comunice clar pe site-urile lor și să creeze comunități implicate în jurul business-ului lor.

Serviciile mele sunt pentru tine dacă

 • Vrei să ai sau chiar ai un blog, dar îți dorești să-ți îmbunătățești stilul de scris
 • Ai un business și vrei să ai și un blog pe site-ul tău care să te ajute ca instrument de marketing
 • Ești trainer sau coach și vrei să ai conținut valoros pe blogul tău, conținut care să fie evergreen și pe care să poți să-l distribui oricând.
 • Ești blogger deja, dar vrei să știi mai multe despre regulile SEO, despre cum să alegi un template mobile responsive, ce să pui pe homepage sau cum să-ți faci o descriere
 • Vrei să creezi în jurul blogului tău o comunitate implicată
 • Vrei să creezi în jurul business-ului tău o comunitate și să monetizezi cu ajutorul ei.
 • Ești în departamentul de Comunicare al unei corporații și ai ca task să scrii pe blogul companiei.
  Vrei să scapi de corporateză, ONGeză, medicineză sau orice limbaj de lemn și să comunici clar și fluid cu clienții și partenerii tăi în comunicarea corporate.
 • Ai nevoie să-ți comunici produsele și serviciile în social media
 • Ești într-un punct al vieții profesionale în care simți că ai nevoie de o schimbare și nu știi de unde să începi, fie că vrei să te reorientezi profesional, fie că vrei să vrei o nouă linie de business aliniată cu misiunea ta în viață.

Cum putem să lucrăm?

Coaching 1:1

ședință de 1h 30min

 

Mentorat

din Aprilie 2021

 

Cursuri

 

Comunitate

din Februarie 2021

 

Ana a fost unul din motivele pentru care proiectul meu există și acum. Ana face asta: adresează întrebarile potrivite și te lasă să îți răspunzi. Și e acolo pentru ghidare.

Gina Tătaru, fondator LittleBandit.ro

Am apelat la Ana Nicolescu la un moment dat, când simțeam că buisness-ul meu avea nevoie de ceva nou. Am început să facem evenimente împreună, cu bloggeri de parenting, să fiu cât mai prezentă în această zonă, să interacționez cu publicul meu țintă. După această colaborare, școala mea de actorie a început să fie mult mai cunoscută și implicit și mai căutată.

Ioana Ginghină, actriță, fondator MiniArt Show

Ana are întotdeauna o viziune unică asupra lumii și a relațiilor între oameni. Ea m-a ajutat la deschiderea gradinițelor private către programele Learn With Music.

Daniela Daisy Toma, fondator Miko Kids

Ana are inspirația și puterea de a conecta oamenii, companiile, donatorii cu cauza. Am văzut cum transformă idei inovatoare atât în zona de business, cât și în cea de social, adică oferă o perspectivă de 360 de grade, cu multă empatie și profesionalism totodată. Se menține ca agregator de comunități, ca incubator de iubire și implicare.

Diana Gămulescu, fondator Asociația Prematurilor

Dacă dorești mai multe informații, scrie-mi

hello@ananicolescu.ro

error: Content is protected !!