Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. PARENTING PR SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

PARENTING PR SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (citirea articolelor, informare), pe site-ul https://ananicolescu.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://ananicolescu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea https://ananicolescu.ro și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul PARENTING PR SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul https://ananicolescu.ro este deținut de către PARENTING PR SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, Str. Sergent Major Cara Anghel, Nr. 10, CAM. 1, Bloc C5, Scara 1, Etaj 5, Apartament 22, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/5555/2017, având CUI 37415465. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directa sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

error: Content is protected !!