Asta mă ajută să îți spun concret ce să scrii pe site-ul tău (copywriting), cum să folosești blogul ca instrument de marketing (content writing), cum să faci un plan editorial, să stabilești campanii de comunicare și parteneriate strategice, cum să faci PR pentru afacerea ta sau măcar să știi ce să ceri unei agenții de comunicare, PR sau SEO.

Sunt antreprenor din 2012, am creat agenția de marketing Parenting PR, o comunitate de bloggeri și o școală informală pentru creatorii de conținut. Am ajutat peste 500 de oameni să se lanseze în antreprenoriat și să-și înceapă o afacere. Pot să te ajut să-ți gândești aplicat primul an al afacerii, ca să rămâi aliniat la obiectivul tău și să ai un business prosper.

Sunt un Business Coach acreditat, prin programul Coaching Businesses de Mindvalley și ca Change Strategist de Whisper, Center for Strategic Change și o să-ți pun întrebări strategice la care, dacă răspunzi cu mult curaj, ieși din blocaje și creezi afacerea la care visezi. Frica de expunere, frica de a vinde, frica de succes, frica de a nu-ți atinge potențialul în viața asta, sindromul Impostorului – sunt cele mai în trend frici ale antreprenorilor. Dacă te regăsești în ele, sunt antrenată să te ajut să le depășești.

Sunt mamă pentru Măriuca și Julie

și asta mă ajută să te înțeleg foarte bine când îmi spui că atunci când lucrezi pentru afacerea ta, simți că îți neglijezi copiii, iar când ești cu copiii, simți că îți neglijezi afacerea. Știu cum e să lucrezi de acasă, de la masa din bucătărie, dar știu și ce poți să faci ca să separi timpul productiv de cel valoros fără să te simți vinovat.

Sunt pasionată de storytelling, ador înotul, yoga, meditațiile, respirația, baia în gheață și antrenamentele zilnice. Lucrez cu mine, am ritualuri de aliniere și de feminitate pe care le practic regulat și mă ajută să fiu zen ca atunci când lucrez cu tine, să fiu 100% atentă la nevoia ta.

Lucrez integrat și aplicat, fără să scot din context misiunea ta.

Depășești blocajele
Te ajut să îți descoperi blocajele emoționale, punctele forte, dar și pe cele slabe.
Te ajut să reușești
Am înțeles de-a lungul timpului să respect ritmul și nivelul de conștientizare al fiecărui client. Sunt aici să îți ofer toată susținerea și cunoștintele mele ca să nu te oprești până nu reușești.
Perspectivă 360°
Îți ofer o perspectivă de 360 de grade a business-ului tău pentru că am fost de partea cealaltă a câtorva baricade importante: jurnalist, om de agenție, blogger, antreprenor, coach.
Sunt alături de tine când decizi că ai nevoie de o schimbare în viața ta.

Îți arăt unde te blochezi emotional și cum poți să depășești blocajele. Apoi ne uităm la afacerea ta și îți aduc claritate, structură și strategie ca să ai un business prosper.