SWITCH, despre oameni care și-au schimbat cariera și sunt prosperi

SWITCH, despre oameni care și-au schimbat cariera și sunt prosperi

Mă bucur să te anunț că am înregistrat episodul pilot al podcastului SWITCH, o serie de interviuri pe care le voi face cu oameni care și-au schimbat cariera și sunt prosperi. 

Îmi propun să îți arăt povești de succes, dar mai ales munca din spatele succesului. Și munca asta nu trebuie să fie mai multă neapărat, ci mai smart. Adică mai structurată, pe obiective clare pe un an, pe trimeste, pe luni, pe campaniile din an, pe cunoașterea clientului ideal. În plus, este nevoie de prezență în rețelele de socializare relevante pentru brand-ul tău, prezență în media și campanii cu bloggeri sau influenceri. 

 

SWITCH: Decizii, zbatere, transformare, lecții care au dus la succes

Îți povestesc aici despre transformare, despre perioada în care tocmai te-ai decis să faci trecerea de la angajat la antreprenor și te simți ca-n mașina de spălat, nu știi dacă o să reușești, nu știi să îți faci un plan de business, nu știi la ce să te uiți astfel încât să-ți dezvolți mentalitatea de antreprenor. Pot să spun că această serie de interviuri va fi despre decizii, zbatere, transformare, lecții, modele și eșecuri care au dus la succes.

 

SWITCH: Limitări emoționale și temeri legate de vânzări

Și nu în ultimul rând, îți vorbesc despre limitările emoționale care îți opresc creșterea în business, despre temerile noastre legate de vânzări si bani și despre cum se întrepătrund rolurile noastre profesionale, cu cele personale, cum le echilibrăm și dacă există acest echilibru mult visat sau dacă există în forma în care ni-l îmaginăm.

 

Schimbări în carieră

Pot să spun că am făcut câteva schimbări în cariera mea de antreprenor în ultimii 10 ani și am văzut în coaching cum se metamorfozează oamenii și de ce au nevoie ca să facă un switch în carieră, fie de statut, de la angajat la antreprenor, fie de nișă, adică trec de la un domeniu de expertiză la unul cu totul nou, pornit, de cele mai multe ori, dintr-o pasiune. 

Sunt 5 erori de mindset în antreprenoriat despre care vreau să-ți spun în acest episod pilot, urmând ca în interviuri să invit oameni care și-au schimabt cariera și sunt prosperi. Prosperitatea însemnând nu doar că produc bani, dar sunt la nivelul emoțional care le servește, au relații hrănitoare, o viață socială activă, o sănătate de nota 10 și un stil de viață ancorat. Cu alte cuvinte sunt împliniți.

Ascultă podcast-ul SWITCH aici

Sunt Ana Nicolescu, consultant în comunicare și business coach. Te aștept cu drag și dă-mi de veste dacă admiri pe cineva ca antreprenor și ai vrea să-l ascuți aici.  Episodul pilot din podcastul SWITCH a fost inregistrat la Podfest și este o inițiativă Bring Your Own Podcast, lansată împreună cu UniCredit Bank Romania. Te invit aici să-l asculți aici: https://spoti.fi/3gP4Bnt

Digital Talks cu Ana Nicolescu

Iar dacă ești freelancer și vrei să scrii strategic pe platformele tale online, pe blog sau pe rețelele de socializare, dacă vrei să afli cum să aduni o comunitate implicată în jurul business-ului tău și să ai mentalitate de antreprenor, te invit în comunitatea Digital Talks cu Ana Nicolescu.

Introdu Comentariu

Adresa ta de mail nu va fi plublicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *